Executive Search - Effektiv rekrytering med Finnveden

När vi använder oss av Executive Search rekrytering är syftet att rekrytera kandidater som uppfyller specifika krav för arbetspositioner som högt uppsatta chefer, likväl som seniora specialister samt VD.

40 år av Executive Search

Finnveden Executive har byggt upp ett starkt varumärke under 40 år av gediget och framgångsrikt rekryteringsarbete. Vi har ett brett Executive Search-nätverk och en välsorterad databas med kandidater. Ett av det viktigaste strategiska aktiviteterna för företag eller organisationer är att rekrytera rätt personer till bland annat företagsledningar och styrelser.

Varför ska man välja Executive Search med Finnveden?

Efter 40 år i branschen har vi byggt upp en erfarenhet och ett kontaktnätverk som är svårslagen. Eftersom vi själva har arbetat som höga chefer i branschen vet vi vad som krävs för att attrahera de bästa specialisterna. Vi har även en förståelse för vad som krävs för att klara av de olika arbetsuppgifterna och situationerna som man kan ställas inför som chef.

Idag får vi nästan uteslutande våra uppdrag på rekommendation, vilket öppnar upp dörrar för oss i sökandet efter nästa rekrytering via Executive Search.

Databas med 25 000 chefer

Genom vårt stora personliga kontaktnät och hårda arbete har vi samlat på oss en egen databas med 25.000 olika kandidater för chefsroller. Vi använder oss även utav professionella verktyg så som LinkedIn som hjälper oss hitta de bästa och mest relevanta kandidaterna för er verksamhet.

 

Vad är Executive Search?

Executive Search är rekrytering av höga chefer och seniora specialister – vilket sätter höga krav på rekryteringsprocessen och valet av kandidater.

Tack vare vår gedigna erfarenhet och stora nätverk kan vi tackla de utmaningar som uppkommer i rekryteringsprocessen.
Genom Executive Search så vänder vi på processen, där vi söker och finner intressanta individer för uppdragsgivaren istället för att individer söker en position genom en jobbannons. VI har ett väl upparbetat search-nätverk som vi använder oss av i våra rekryteringar.

Rekrytering genom Executive Search över hela Sverige

Finnveden Executive arbetar med Executive Search över hela Sverige – med fokus på Göteborg, Stockholm, Jönköping & Värnamo.

Vi har kontor runt om i landet, vilket gör att vi är tillgängliga att möta uppdragsgivare och kandidater både på plats och digitalt. Vi har erfarenhet från de flesta branscher samt rekrytering av alla ledande positioner i företag och verksamheter.

Varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer hur vi skulle kunna hjälpa er med Executive Search och kvalitativa rekryteringar.

Ring oss Följ oss