Vi hjälper människor och företag att lyckas

Finnveden Executive har sedan starten 1984 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom chefsrekrytering och rekrytering av specialister. Företagets grundare, PG Ljungman och Kaj Munkberg, hade båda en bakgrund som psykologer och startade företaget mitt i det småländska näringslivet.

Alla partners på Finnveden Executive drivs av ett starkt personligt engagemang. Vi tar personligt ansvar för hela upplägget och leveransen i varje projekt. Att våra kunder lyckas är personligt för oss.

Vi tror på kraften i laget. Vårt eget lag – vilket gör att vi engagerar alla våra partners i våra uppdrag – men vi har också stor tilltro till kraften i våra uppdragsgivares lag. Vi hjälper våra kunder att lyckas genom att ha ett väl sammansatt lag.

Finnveden Executive utgörs av erfarna ledare, som alla haft ledarroller i näringslivet. Vi är också alla själva drivna entreprenörer, med stort intresse av affärer, vad som händer nu och i framtiden, på vår marknad och i vår omvärld. Det gör att vi förstår våra kunders affär och behov.

Till vår hjälp har vi en väl genomarbetad process för det vi gör. Vi är trygga i vår roll och känner oss trygga med att kunna hjälpa våra kunder lyckas.

REKRYTERING I HELA SVERIGE
Genom åren har vi fått förmånen att följa både uppdragsgivare och kandidater på deras resa uppåt i värdekedjan, men också mot bredare geografiska ansvarsområden. Idag arbetar vi med både kandidater och uppdragsgivare från hela Sverige.

Vi har kontor i Göteborg (vid Götaplatsen), Stockholm (vid Karlaplan), Jönköping (vid Hoppets torg) och Värnamo (Vallgatan 1) men vi är verksamma även i andra storstäder som Malmö samt  i hövriga Sverige. För att rekrytera behövs endast ett rum, det betyder att vi vid behov kan hyra in oss på hotell och konferensanläggningar över hela landet, nära uppdragsgivaren.