Resultat av rekrytering byggs på erfarenhet

Finnveden Executive rekryterar till ledande befattningar, övriga nyckelfunktioner, specialister samt styrelser. Vi har sedan 1984 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag med fokus på VD rekrytering och rekrytering av specialister.

Vi är seniora och kompetenta rekryteringskonsulter med en egen bred ledarskapserfarenhet. Denna bakgrund är en avgörande styrka för att:

Vi har utvecklat våra Search-nätverk och vår kandidatdatabas med chefer och specialister i 30 år. Detta gör verkligen skillnad när vi letar efter de bäst matchande kandidaterna. Vårat Search-nätverk kan bli din tillgång! Vår välsorterade kandidatdatabas ger oss möjligheter att hjälpa både kandidater och uppdragsgivare för bästa möjliga rekrytering.

ERFARENHET GER BÄST RESULTAT NÄR DU REKRYTERAR

Lönsamhet och framgång skapas av människor! Finnveden Executives mission är att vara en trygg, kompetent och strategisk partner som bidrar till att utveckla uppdragsgivarens organisation och se till att rätt man/kvinna kommer till rätt position. Samtidigt vill vi vara en seriös partner till kandidater som söker sin nästa utmaning i yrkeslivet.

Vi finns i Göteborg, Jönköping, Värnamo och Stockholm och jobbar över hela Sverige med VD-rekrytering samt rekrytering av specialister.

Vi berättar gärna mer om hur vi jobbar med rekrytering och executive search och vad som gör oss unika. Läs mer om några av våra genomförda rekryteringar bland våra case, eller kontakta oss för mer information.

1. SENIORA ERFARNA MANAGEMENTKONSULTER

Vi är seniora erfarna managementkonsulter med rekrytering som specialitet, där var och en av oss har en bred framgångsrik ledarskapserfarenhet. Med både skärpa och erfarenhet ställer vi de rätta frågorna i alla delar av rekryteringsprocessen.

2. UNIKT SEARCHNÄTVERK OCH EN OMFATTANDE KANDIDATDATABAS

Med 30 års branscherfarenhet och tiotusentals möten med chefer och specialister i Sverige har gett oss ett fantastiskt verktyg i vårt Searcharbete. Vår kandidatdatabas med ledare och specialister är en av landets mest omfattande.

3. METODIKEN INDIVIDUAL INTERACTION PROCESS™

Individuell anpassning av processen i samarbete med uppdragsgivaren samt en kvalificerad interaktion med kandidat, testresultat och referensgivare. Detta resulterar i en mycket hög kvalitetssäkring och ett tryggt beslutsunderlag. Vår konsult leder hela rekryteringsprocessen från start till mål och ansvarar för kvalitetssäkringen i varje led. Allt sammanfattas i en utförlig skriftlig rapport om varje finalkandidat.

4. IHÄRDIGHET OCH ETT STORT PERSONLIGT ENGAGEMANG

Tack vare ett stabilt och gediget arbete under 30 år har vi fått ett erkännande på marknaden och får nästan uteslutande våra uppdrag på rekommendation. Vårt signum är ett stort personligt engagemang.

5. UPPDRAG OCH KANDIDATER FRÅN HELA SVERIGE

Vi har kandidater och uppdragsgivare över hela Sverige och har kontor i Göteborg, Jönköping, Stockholm och Värnamo. Varje år gör vi även ett antal uppdrag internationellt.

Vill du också göra en lyckad rekrytering med hjälp av våra kompetenta rekryterare? Kontakta oss och kom igång redan idag!

Ring oss Följ oss