Niche Print Group är en grupp av företag inom den grafiska branschen, med ca 25 anställda, som idag omsätter ca 50 miljoner. Med lång erfarenhet och teknisk expertis levererar vi högkvalitativt tryck för wellpapp och offset, grafisk design och inredning. Vi har idag verksamhet i Värnamo och Stockholm.

I rollen som VD för vår koncern kommer du att spela en central roll i att leda och utveckla våra tre bolag. Du kommer att ansvara för vår strategiska plan för tillväxt och lönsamhet samt säkerställa att våra bolag fortsätter att leverera enastående värde till våra kunder. Branschen är i en förändringsfas och vi ser att du är villig att driva denna förändring på ett innovativt, positivt och starkt sätt. Vidare kommer du att vara en viktig kugge i vårt säljarbete där du främst kommer att driva och utveckla, främst befintliga kundrelationer via ett strategiskt och långsiktigt marknadsarbete. Bolaget storlek gör att ditt arbete kommer att bestå av såväl operativa som strategiska uppgifter. Respektive dotterbolags VD drivet sina bolag under stor frihet och besluten fattas per bolag och nära kunderna. Ditt huvudsakliga dagliga ansvar blir i rollen som VD på Flexokliché i Värnamo, där du har det fulla ansvaret inklusive personalansvar. I rollen som VD för Niche Print Group blir rollen mer stöttande för bolagen i olika initiativ och en viktig del är att bidra vid förvärv av fler bolag till koncernen.

I bolagen finns det erfarna medarbetare med en hög kompetens som kommer att vara en viktig del för att nå framgång. Det är ett sammansvetsat team med ett gott engagemang och där personalen och ledarna för respektive bolag tar ett stort ansvar idag, vilket vi önskar bibehålla framåt. Vi ser att du har ett positivt och engagerat ledarskap som är involverande för att bibehålla och utveckla våra medarbetare och vår sammanhållning.

Du rapporterar till styrelsen och placeringen är i Värnamo.

Kvalifikationer:

Du har bevisad framgång inom försäljning och affärsutveckling och ett starkt ledarskap med en förmåga att motivera och utveckla team. Vidare har du ett strategiskt tänkande och förmåga att driva tillväxt. Har du erfarenhet av att leda och utveckla företag inom tryckeribranschen är det meriterande. Du har en vana ifrån roller med ekonomisk uppföljning och rapportering, gärna som del i koncernföretag. Du är kommunikativ och har en god förhandlingsvana. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

Vad vi erbjuder:

Det är ett företag i förändring vilket ger en unik möjlighet att leda och forma en koncern inom en spännande och kreativ bransch. Du får möjlighet att driva och utveckla ett bolag relativt självständigt i en arbetsmiljö som uppmuntrar till innovation och kreativitet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se  

Välkommen med din ansökan!