Rekryteringsföretag i Stockholm med 30 års erfarenhet

Vi är ett rekryteringsföretag i Stockholm som rekryterar befattningar på chefsnivå oavsett bransch. Välkommen till vårt kontor för att påbörja din rekrytering i Stockholm idag!

Trygg & effektiv rekrytering i Stockholm

Vi på Finnveden Executive är ett rekryteringsföretag i Stockholm med lång erfarenhet av lyckade rekryteringar gällande chefsbefattningar och styrelseuppdrag. Vi värdesätter fortfarande det fysiska mötet och den personliga dialogen även om en del av rekryteringsprocessen även sker digitalt. Att rekrytera i storstäder såsom Stockholm kan vara en utmaning. Här finns många stora bolag som alla vill attrahera den bästa kompetensen, och kompetensbrist är tyvärr inte ovanligt i många branscher. Här gäller det att anlita externa specialister som vet hur man hittar rätt person och har en grundlig och väl beprövad rekryteringsprocess. Vi är ett rekryteringsföretag i Stockholm som besitter all den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna göra effektiva och säkra rekryteringar.

Vi har rekryteringskontor i städerna nedan:

 

Rekryteringsföretag centralt beläget i Stockholm

När vi rekryterar i Stockholm med omnejd välkomnar vi våra uppdragsgivare och våra kandidater till vårt kontor på Östermalm, vid Karlaplan. Vårt kontor ligger centralt med närhet till Karlaplans tunnelbanestation. Vår fingertoppskänsla i kombination med stort nätverk och lång erfarenhet gör oss till en rekryteringspartner att räkna med. Att vi får de flesta uppdrag på rekommendation vittnar om nöjda kunder och de många framgångsrika rekryteringar vi har gjort visar detsamma.

Kontakta vårt kontor i Stockholm

Finnveden Executive AB
Lützengatan 1
115 20 Stockholm
08-661 52 40
office@finnvedenexecutive.se