Rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Anlita Finnveden Executive när ni behöver senior expertis från ett rekryteringsföretag i Malmö och Skåne län. Vi har genomfört många lyckade rekryteringar i Malmö med omnejd.

 

Är ni i behov av rekrytering i Malmö och Skåne?

Söker ni medarbetare i ledande befattningar eller för styrelseuppdrag? Vi på Finnveden Executive består av erfarna rekryteringsexperter med gedigen erfarenhet av ledarskap och HR inom en mängd olika branscher. Vi har hjälpt stora som små bolag i Malmö att växa tack vare lyckade rekryteringar till företagsledningen. Erfarenheten vi samlat på oss, efter att ha arbetat med rekrytering i snart 40 år, omfattar vitt skilda branscher och yrkestitlar. Vi arbetar med chefsrekrytering över hela Sverige och reser till orter där vi inte har kontor för att hålla intervjuer och besöka uppdragsgivare.

Ring oss

 

Chefsrekrytering i Malmö

Att anlita ett rekryteringsföretag som specialiserat sig på chefer och ledande roller ökar chanserna för att rekryteringen ska bli framgångsrik. En framgångsrik chefsrekrytering är en investering i företaget med föresatsen att leda bolaget till tillväxt. För att lyckas med rekrytering i Malmö krävs ett stort nätverk vilket vi på Finnveden Executive har. Våra medarbetare består av erfarna och branschkunniga rekryterare som har förmågan att hitta rätt personal som besitter den potential och kompetens som krävs. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi går till väga för att hitta de bästa chefskandidaterna i Malmö.

Rekryteringsföretag med kompetenser inom bland annat: