Professionellt rekryteringsföretag i Göteborg

Finnveden Executive är ett rekryteringsföretag i Göteborg som hjälper dig med rekrytering av specialister i ledande roller.

Rekrytering av ledande befattningar i Göteborg

När ni behöver rekrytera personer till ledande befattningar i Göteborg, Västra Götaland, Halland, Bohuslän eller Dalsland, vänd er till oss på Finnveden Executive. Vi hjälper företag och styrelser att lyckas med sin rekrytering och har ett stort antal exempel på framgångsrika rekryteringar bakom oss. Finnveden Executive grundades för snart 40 år sedan vilket innebär att vi är ett av de äldsta rekryteringsföretagen i Sverige som redan från start specialiserat sig på tjänster på ledningsnivå. Våra rekryterare har en bred och lång erfarenhet ifrån olika branscher – flera av oss har dessutom arbetat som höga chefer. Vi har rekryterat oräkneliga chefer och roller för styrelseuppdrag i Göteborg, men också över hela Sverige.

Vi har rekryteringskontor i städerna nedan:

 

Noggrant & familjärt rekryteringsföretag i Göteborg

Vårt kontor i Göteborg ligger centralt på avenyn. Det är lätt att ta sig hit, både med bil och kollektivtrafik. När du besöker oss på vårt kontor i Göteborg träffar du mest troligt Roger Johansson eller Anne Palmgren. Båda med gedigen erfarenhet av, rekrytering, ledarskap, försäljning, HR och personalutveckling. Vi har utvecklat en väl beprövad och noggrann rekryteringsprocess. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta vårt rekryteringskontor

Finnveden Executive AB
Kungsportsavenyn 25, 1tr
411 36 Göteborg
031-40 20 70
office@finnvedenexecutive.se