Specialister på headhunting i Stockholm

Finnveden Executive har lång erfarenhet av headhunting och har byggt upp ett stort nätverk av kvalificerade kandidater för ledande positioner på företag i Stockholm.

Lyckas med er headhunting i Stockholm

Ibland är den bästa kandidaten inte ute efter ett nytt jobb. För att hitta drömkandidaten för ert företag och få denne att förstå att ni kan leverera drömjobbet, kan det krävas en headhunter. Headhunting är ett bra komplement till traditionell rekrytering eftersom det ibland är svårt att hitta rätt kompetens enbart genom att annonsera ut tjänsten. Att bli kontaktad av en erfaren rekryterare som kan berätta om tjänsten och företaget på ett intresseväckande sätt kan vara det som krävs för att kandidaten ska bli attraherad och motiverad att söka en ny tjänst.

Anlita en extern Headhunter i Stockholm

Vi på Finnveden Executive har lång erfarenhet av headhunting i Stockholm och har ett stort nätverk av kvalificerade nyckelpersoner i vår databas. För en svårbemästrad roll eller i branscher med kompetensbrist är headhunting särskilt effektivt och då är ett gediget nätverk en klar fördel. Vi på Finnveden Executive vet, med vår mångåriga erfarenhet, vad som krävs för att attrahera rätt person och förmågan att sälja in tjänsten och företaget på rätt sätt. Läs mer om vår tjänst för headhunting ›

Kontakta Finnveden och få hjälp med headhunting

Finnveden Executive AB
Lützengatan 1
115 20 Stockholm
08-661 52 40
office@finnvedenexecutive.se