Professionell chefsrekrytering i Stockholm

Vi utför chefsrekrytering över hela Stockholm med omnejd. Välkommen till vårt kontor i Stockholm för att påbörja rekrytering av er nästa chef.

 

Rekrytera chefer och ledningsbefattningar i Stockholm

Är du i behov av en pålitlig och professionell rekryteringsbyrå med stor integritet och lång erfarenhet? Då har du hittat rätt. Hos oss på Finnveden Executive, Stockholm har vi arbetat med chefsrekrytering och Executive search i många år och har erfarenhet inom vitt skilda branscher och yrkestitlar. I Stockholm är bolagen många och konkurrensen om de bästa cheferna är stor. Vi har en utarbetad strategi för att hitta de bästa kandidaterna och ett stort nätverk av kunniga och duktiga seniora såväl som unga aspiranter med stor potential.

Ett smidigt sätt att rekrytera chef i Stockholm

Nya kunder blir ofta rekommenderade att kontakta oss från tidigare uppdragsgivare. Likaså kan tips från andra chefer leda till att vi hittar rätt kandidat och genomför en framgångsrik rekrytering. Vi arbetar med chefsrekrytering i hela Stockholm och även Sverige. Vi har kontor på fyra orter där vi gärna välkomnar våra uppdragsgivare och kandidater till fysiska möten. I Stockholm är vi lokaliserade på Östermalm, nära Karlaplan. Kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa ert företag till en lyckad rekrytering.

Kontakta oss

Finnveden Executive AB
Lützengatan 1
115 20 Stockholm
08-661 52 40
office@finnvedenexecutive.se