Rekrytering av Underhållschef

Finnveden Executive har efter närmare 40 år inom rekrytering byggt upp en bred databas med kandidater som vi använder oss av när vi rekryterar underhållschefer. Genom vårt SearchNätverk skapar vi möjligheter att hitta en erfaren och kompetent kandidat när en uppdragsgivare söker en underhållschef till sin verksamhet.

Med vår långa erfarenhet och finkänslighet har vi skapat tydliga och noggranna rekryteringsprocesser där kvalitetssäkring är vårt signum.

Finnvedens Rekrytering

Vi på Finnveden Executive har sedan 1984 utvecklats till ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag.
Tack vare vår framgångsrika historia med rekryteringar för ledande befattningar kan vi erbjuda en kandidatdatabas och ett SearchNätverk som gör skillnad!

Letar ni efter er nästa Underhållschef?

Hos våra kompetenta rekryteringskonsulter säkerställs rekryteringen av rätt kandidat för rätt tjänst. Kontakta oss för att komma igång med er rekrytering!

Ring oss Följ oss

 

Vad gör en Underhållschef

Övergripande uppdrag som Underhållschef kan vara att säkerställa produktionsanläggningar och dess processer.
Vid uppdrag kan kandidaten tillhöra en egen ledningsgrupp eller samarbeta med andra underhållschefer på internationella enheter som ska driva ständiga förbättringar inom processer och metoder för verksamheten.

Målsättningar och ansvar som Underhållschef:

 

Utbildning och meriterade kvalifikationer:

När vi gör vår research i jakten på att hitta en kandidat inför en rekrytering av en Underhållschef söker vi efter en individ som har Civil- eller ingenjörsutbildning med relevant inriktning samt kvalifikationer som: