Träffsäker chefsrekrytering i Göteborg

Finnveden Executive hjälper företag i Göteborg att rekrytera chefer. Vi arbetar endast med rekrytering till ledande positioner men har inga begränsningar när det gäller bolagens storlek eller branscher.

Rekrytera chefer och ledande befattningar i Göteborg

Att anställa nyckelpersoner med rätt kompetens och personliga egenskaper i ledande roller är oerhört viktigt. En skicklig chef attraherar andra bra chefer och även duktiga medarbetare. Personalen är företagets viktigaste investering därför ska ni anlita en byrå som är proffs på just chefsrekrytering. Finnveden Executive har kontor på fyra orter i Sverige, Göteborg är en av dem och här har vi varit i snart 20 år. Vårt kontor är centralt beläget mitt på Kungsportsavenyn. Hit välkomnar vi våra kandidater och utför noggranna intervjuer och tester för att säkerställa att vi hittar rätt kompetens för tjänsten.

Att rekrytera en chef i Göteborg

Finnveden Executive grundades 1984 och är idag ett av Sveriges äldsta rekryteringsföretag. Redan från start inriktade vi oss på chefsrekryteringar och Executive Search. Efter så många år i branschen har vi utvecklat en stor databas med presumtiva kandidater. Vår historik av framgångsrika rekryteringar har gett oss ett långsiktigt förtroende från våra kunder. Detta innebär att de ofta återkommer till oss när det är dags att rekrytera och det innebär också att vi får många nya uppdrag på rekommendation. I Göteborg liksom i andra storstäder är chefsrekrytering en tidskrävande utmaning. Då det är en viktig utmaning, gör du rätt i att låta en kunnig och pålitlig rekryteringspartner ta hand om hela processen.
Vårt stora nätverk i Västsverige och vår långa erfarenhet av chefsrekryteringar inom olika branscher gör att ni kan känna er trygga när ni anlitar oss på Finnveden Executive.

 

Kontakta oss

Finnveden Executive AB
Kungsportsavenyn 25, 1tr
411 36 Göteborg
031-40 20 70
office@finnvedenexecutive.se